van Robuust

Welkom bij Van Robuust.

Koffie

Onze koffie is afkomstig van koffieleverancier Mocca d’or en wordt gemaakt van o.a.. bonen uit Colombia, EthiopiĆ« en SiciliĆ«, Cuba en Sulawesi. Met een keus uit diverse melanges. Bij Van Robuust koop je bonen en die worden dan desgewenst gemalen in de juiste maling. We kiezen echt voor exclusiviteit en willen onderscheidend zijn. Geen doorsnee koffie, maar verse kwaliteit koffie en dat proef je. Het zijn verse bonen die geroosterd zijn volgens het ‘slow roast’ principe.’

Theesoorten

Van Robuust heeft momenteel 70 soorten thee. Maar dat gaat, afhankelijk van de vraag, naar 80 tot 100 soorten. Per seizoen gaan we ook de soorten wisselen.

Cadeaus

Naast de koffie en thee kun je bij Van Robuust terecht voort allerlei cadeaus (al dan niet in pakketvorm) die gerelateerd zijn aan koffie en thee. Ook handig als kerstpakket. Maar voor kleine koffieapparaten, als percolators kun je binnen wandelen.

Catering

Daarnaast verzorgen wij catering in de breedste zin van het woord van Hapjes schalen tot complete warme en koude buffetten. Vraag ons naar de ruime mogelijkheden.